אמיר בר-לב,

עורך דין גירושין בצפון

לוחמי הגטאות 12, נהריה
שיבת ציון 38, חיפה

לחצו על המספר לשיחה

ברוכים הבאים למרכז המשפטי לענייני גירושין בצפון של עורך דין אמיר בר-לב.

28 שנים שאני מייצג לקוחות בתחום הגירושין. אני מאמין בלתת שירות אנושי, מהיר, ומקצועי, וחשוב מהכל:

במחיר הוגן!
עורך דין לענייני משפחה בצפון
מוזמנים לדבר איתי. אני זמין בכל שעה, 24 שעות ביממה.
*לחיצה על המספר תחייג אלי:
או

שתכתבו את מספר הטלפון שלכם בטופס, ואני אתקשר אליכם בחזרה:

מה הופך אותי לעורך דין לענייני גירושין ברמה הגבוהה ביותר בצפון?

יותר מ-1000

לקוחות שייצגתי בצפון

97%

נצחונות בענייני גירושין

- 28 -

שנות ניסיון בדיני גירושין

1

מדורג בצמרת המשפטית בצפון

ביקורות אמיתיות
שהלקוחות שלי בצפון השאירו באתר מדרג:

עורך דין גירושין בצפון

במחיר הוגן!

אני מתמחה בפתרון בעיות גירושין מורכבות שדורשות טיפול מיידי.

אם יש לכם בעיה דחופה, כתבו כאן את מספר הטלפון שלכם, ואתקשר בחזרה מיד.

גירושין בצפון יכולים להיות מאתגרים, לכן אני תמיד מציע ללקוחות שלי, נסו לבחון דרך של גירושין בהסכמה:

הקדמה - מהם גירושין בהסכמה?

לאחר שבני הזוג קיבלו החלטה על גירושין, עומדות בפניהם שתי אפשרויות לניהול ההליך המשפטי: האחת היא להיאבק זה עם זו בערכאות והשנייה היא להתגרש בהסכמה. פירוש הדבר הוא כי בני הזוג ינהלו בעזרת עורכי דינם, משא ומתן על הסוגיות השונות ובסיומו, כאשר גובשו הסכמות, אלו יעוגנו בהסכם גירושין.

הליך גירושין בהסכמה:

ראשית על בני הזוג לנסות להגיע לגירושין תוך הסכמה וכבוד הדדי. לעיתים בני הזוג בעצמם יגיעו לשיתוף פעולה ולעיתים באמצעות הליך גישור. במקרה כזה יוכלו הם להגיש יחד בקשה משותפת לגירושין ואליה יצרפו הסכם גירושין. בהסכם הגירושין יקבעו בני הזוג את אופן פירוק הנישואין תוך הסכמה הדדית והוא יתייחס למגוון ההחלטות הקשורות בגירושין.

משך הליך גירושין בהסכמה:

במרבית המקרים, זוגות המעוניינים להתגרש באופן מוסכם ניגשים להליך גישור, אשר כולל בין 3-8 פגישות בממוצע עם מגשר או מגשרת, אשר תפקידם ליצור הסכמות בין בני הזוג בנוגע לסוגיות העקרוניות, לרבות חלוקת הרכוש, חלוקת זמני השהות על הילדים ועוד.

עלות גירושין בהסכמה:

אם אתם מעוניינים לקיים את תהליך הגירושין בהסכמה, השלב הבא הוא מציאת עורך הדין המתאים ובירור העלויות. כמובן שההמלצה היא לבחור בעורך דין המתמחה בעריכת הסכמי גירושין מסוג זה, שיתווה את הדרך לבני הזוג ויגשר במקרים של חילוקי דעות, ויהיה רגיש לדינמיקה בין בני הזוג, על מנת שהתהליך יתקיים באופן הטוב ביותר.

הסבר קצר על בית הדין הרבני בהקשר לגירושין

בית הדין הרבני:

בתי הדין הרבניים הם חלק ממערכת המשפט בישראל, הכוללת גם את בתי הדין הדתיים, הפוסקים על פי ההלכה היהודית והמשפט העברי. בחוקי מדינת ישראל ניתנת לבתי הדין הרבניים סמכות שיפוט בלעדית בנושאי הנישואין והגירושין של אלו המוכרים כיהודים על-פי ההלכה, סמכויות בדיני אישות בתנאים מסוימים, ובכלל זה גם גיור. לבתי הדין יש סמכויות נוספות הנלוות לענייני הנישואין והגירושין, וכן סמכויות בעניינים דתיים. הגוף האחראי על בתי הדין הרבניים הוא הנהלת בתי הדין הרבניים.

בתי דין רבניים ברחבי הארץ:

בישראל קיימים 12 בתי דין רבניים ברחבי הארץ – בצפת, טבריה, חיפה, נתניה, פתח תקווה, תל אביב, אריאל, ירושלים, רחובות, אשדוד, אשקלון ובאר שבע (ושלוחה שלו באילת), כאשר בראשם עומד אחד משני הרבנים הראשיים לישראל. בדומה לבתי המשפט לענייני משפחה, גם בבתי הדין הרבניים ישנו חיסיון על הדיונים (על פי חוק) מכיוון שהם עוסקים בעניינים של צנעת הפרט. היה ויש מקום לערעור על פסיקת בית הדין הרבני, הוא ידון בבית הדין הרבני הגדול לערעורים, הנמצא בירושלים.

גירושין בבית הדין הרבני:

כאשר אישה או בעל מעוניינים להתגרש מבן הזוג לו הם נשואים, הם צריכים להוכיח כי קיימת נגד בן הזוג עילת גירושין מוכרת ע"פ ההלכה היהודית. גם אם קיימת עילת גירושין מוכרת ע"פ ההלכה, לא תמיד בית הדין יכפה על הצדדים להתגרש.

טקס הגירושין וקבלת פסק הדין:

טקס מתן הגט בבית הדין הרבני הוא למעשה טקס הלכתי-דתי בו הבעל מוסר לאישה "גט". בתחילת הטקס שלושה דיינים ישוחחו עם בני הזוג ויבררו שהגירושין אכן נעשים מרצונם החופשי, הם יסבירו לזוג את ההשלכות ההלכתיות שיגיעו עם הגירושין.

מהו בית המשפט לענייני משפחה?

בית המשפט לענייני משפחה

בית משפט לענייני משפחה הוא בית משפט בישראל שמוסמך לדון בסכסוכים בין בני משפחה, בעיקר דיני משפחה, כמו הסדרי גירושין, הסדרי זמני שהות, משמורת ילדים, אפוטרופסות, ועוד, אך גם תביעות אחרות, למשל בנושאים כלכליים ואף בדיני נזיקין, שחלק מהותי בסכסוך נובע מקשרי משפחה.

סמכויותיו של בית המשפט לענייני משפחה:

כאמור, לבית המשפט לענייני משפחה יש סמכות לדון בכל מחלוקת משפטית בין בני משפחה, למעט בענייני נישואין וגירושין, שלגביהם יש סמכות ייחודית לבית הדין הרבני. נדגיש, כי המונח "בן משפחה" בהתאם לחוק בתי המשפט, מוגדר בתור: בעל ואישה (לרבות ידועים בציבור), הורים וילדים, נכדים וסבים, הורים וילדים מאומצים, אפוטרופוס וחסויים עליהם הוא אמון, אחים ועוד. כלומר, מחלוקות בין הצדדים המוזכרים, נדונות בבית המשפט לענייני משפחה.

פתיחת תיק בבית המשפט לענייני משפחה:

בבית המשפט לענייני משפחה לא "פותחים תיק גירושין" אלא מגישים כתב תביעה נפרד לכל עניין בו מתבקשת הכרעת בית המשפט לענייני משפחה. לפני הגשת תביעות יש חובה להגיש בקשה לישוב סכסוך. חשוב לזכור שמי שמקדים ומגיש בקשה לישוב סכסוך קונה את היתרון הראשוני של בחירת הערכאה השיפוטית.

ערעור על פסקי דין של בית המשפט לענייני משפחה:

בתי המשפט לענייני משפחה, הם בדרגת בית משפט שלום. על כן, ניתן לערער על פסקי הדין הניתנים בהם, כפי שניתן לערער על פסקי הדין הניתנים בבתי משפט השלום. הגשת ערעור תיעשה ככלל, תוך 45 יום ממועד מתן פסק הדין והערעור יוגש לבית המשפט המחוזי, בעל הסמכות המקומית לדון בערעור.

עורך דין לענייני גירושין בצפון במחיר הוגן. הוגן מאוד!

יש לכם 3 דרכים לדבר איתי:

או

שתכתבו את המספר שלכם למטה.

את 28 שנות הניסיון שלי בענייני הגירושין, אי אפשר לנצח!

עורך דין גירושין בצפון

אמיר בר-לב